Rólam

Mire vársz még?

SZEMÉLYESEN VAGY SKYPEON KERESZTÜL

Azt hiszem mondhatom, hogy egy globális elmével “felszerelt”, de helyi viszonyokban is gondolkodni tudó világpolgár vagyok abban a szerencsés helyzetben, hogy élet- és szakmai tapasztalatomnak hála bárkivel és bármilyen helyzettel szembe tudok nézni és konkrét, kézzelfogható eredményeket elérni.

 

Budapesten születtem, Bécsben, Chicagoban, Genfben és Párizsban éltem. Genfben egyedül építettem fel egy sikeres HR és Coaching céget a semmiből. Két nemzetközileg elismert (ICF – International Coach Federation és Eduqua-certifikàlt) diplomám megszerzése után belevetettem magam ebbe a szakmába. Az első perctől imádtam, mert minden új klienssel egy fantasztikus kapcsolat alakul ki és elképesztő érzés látni ahogy ráébrednek a dolgokra, kézbe veszik az életüket, és meglepő gyorsasággal olyan eredményeket érnek el, amilyeneket pár héttel korábban remélni se mertek volna.

Több éves és több száz órás Life Coaching és Mentor Coaching tapasztalatom van, egy sokoldalú, nemzetközi HR-es múlttal ötvözve, melyet Genfben (Svàjcban) szereztem. Öt kontinensről származó, több mint húsz nemzetiségű, a lehető legkülönbözőbb társadalmi, kulturális, szakmai, anyagi és családi háttérrel rendelkező klienseim a megoldandó helyzetek hihetetlenül széles skálájával kerestek fel, és azt hiszem mára elmondhatom magamról, hogy ennek a tapasztalatnak hála szinte bármilyen – akár reménytelennek tűnő  – szituációból is ki tudlak segíteni.

Szenvedélyem az emberi természet és az emberi kapcsolatok megértése, rengeteget, olvasok, és azon vagyok, hogy az első látásra észre nem vehető összefüggéseket és magyarázatokat megtaláljam, és veled együtt feltérképezzük azokat. Mint a rejtvényújságokban, mi is “összekötjük  a pontokat”. Azáltal, hogy a helyzetedet egy más – sokszor addig elképzelhetetlen – fényben látod, a megoldások néha szinte tálcán kínálják magukat. Neked csak értük kell nyúlni.

Kapcsolat

Hívj most !

+36 70 949 1882

Skype : monikageneva

Ügyfeleim mondták

Vélemények

Igazán hálás vagyok Fert Mónikának a coaching üléseinkért. Minden, amit gondoltam, éreztem és olvastam, egy egyre nyomasztóbb köd súlyával nehezedett rám. Mónika minden erőszak nélkül végigkísért az én igazi és mély énem felfedezésében, aki eddig be volt szorulva a neveltetés, a kötelesség, a szakma, a kultúra és a család mögé.
Már sokkal jobban meg tudom érteni saját magamat és másokat is, és képes vagyok egy harmónikus atmoszférát kialakítani magamban és magam körül.
KÖSZÖNÖM Mónika!

5 coaching ülésem volt Mónikával, és meg kell mondjam, hogy a tanácsai, de az egész folyamat lehetővé tette, hogy ismét optimizmussal és békével tekintsek a jövőbe. Az embereket és a helyzeteket kristálytisztán látja. Szeretném neki megköszönni, és elmondani hogy mennyire értékeltem az együtt elvégzett munkánkat.

Georges H.

Mónika egy profi Coach, aki beleveti magát a munkájába, és 100%-ig támogatja a klienseit. Atipikus, intuitív, intelligens, a HR-es és Coaching tapasztalatait nagyon hasznosan ötvözi. Tudja, hogyan kell megközelíteni, és hogyan lehet megérteni azokat a nehézségeket, melyekkel az emberek cégen belül, vagy a magánéletükben találkoznak.

Melegen ajánlom Mónikát mindazoknak a magánszemélyeknek és cégeknek, akiknek fontos hogy pontosan megértsék és tudatosan kezeljék a helyzetüket, és az hogy jó döntéseket hozzanak.

Gilles D.

Abban a lehetőségben volt részem, hogy Fert Mónikával lehettem Coaching üléseken. A maga saját, különös módján dolgozik, és elmondhatom, hogy a módszer igazán működik. Különleges, egyedi, hatékony, támogatóan és szenvedélyesen végzi a munkáját. Ő volt az a “fény” amelyre szükségem volt, segített nekem megváltoztatni az egész életemet. Nagyon ajánlom bárkinek a szolgáltatását.

Sinda B.

Mónika nagyszerű kapcsolatot alakít ki az emberekkel. Fantasztikus az ahogy viszonyul hozzájuk, és az a tehetsége ahogy komplikált mechanizmusokat, de egyszerűbb sémákat is mindenki számára érthetően elmagyaráz. Kiváló kommunikációs képességgel, és igazi pozitív hozzáállással rendelkezik. A tapasztalatai és tanácsai a lehető legjobb dolgok voltak amelyeket kaphattam abban a nagyon nehéz periódusban, melyen keresztülmentem. Bárkinek melegen ajánlom Mónikát mint Coach-ot.

Alla M.
Ön nagyon sokat tett értem az életem egy olyan szakaszában, amikor szükségem volt energiára, segítségre, irányadásra és emberi melegségre. Ezt mind megadta nekem, és ezért mélyen hálás vagyok Önnek.
Ayo G.

Amiben segíteni tudok

Önbecsülés

Önbecsülés

Mennyire becsülöd magad? Hogyan látod magadat? Mi újság az önbizalmaddal?

more info
Párkapcsolat

Párkapcsolat

Menni vagy maradni ? Boldog vagy ? Mi az amit igazából szeretnél ?

more info
Manipuláció

Manipuláció

Lelki zsarolás alatt vagy otthon vagy a munkahelyeden ? Valaki állandóan bűntudatot generál ?

more info
Vezetőknek

Vezetőknek

Hogyan kezeled a konfliktusokat? Hogy állsz a döntéshozatallal? Hogy megy a delegálás?

more info
Munkahelyi választások

Munkahelyi választások

Munkát keresel? Vagy új projekted lenne, de nem tudod hogyan fogj bele?

more info
Kiégés

Kiégés

Fenyeget a kiégés ? És mi lenne ha megtanulnál nemet mondani ?

more info
Elakadás

Elakadás

Elakadtál ? Leálltál ? Hogyan tovább ?

more info
Tini gondok

Tini gondok

Hogy érzed magad a bőrödben ? Nem tudod kezelni a nyomást ? Hogyan állj ki magadért ?

more info
Gyerekek

Gyerekek

A gyereked boldog ? Milyen példát mutatsz neki ? Mit szeretnél neki adni ?

more info